Elektrické koloběžky se sedátkem. Jak na to?

Sedátko na elektro koloběžku

Elektrokoloběžky jsou ze své podstaty podobné těm klasickým koloběžkám, kde se jezdec odráží nohou. Nejen z tohoto důvodu musí člověk na klasické koloběžce stát, to je jasné. Nicméně pokud vlastníte některou z elektro koloběžek Xiaomi či Ninebot, můžete si jednoduše z vaší elektrické koloběžky vytvořit jakýsi skútr se sedátkem. Treba podotknúť, že sedaldo na elektrickú klolobežku je vhodne nielen pre deti, ale aj pre dospelého.

Elektrická koloběžka se sedátkem
Sedátko na elektro koloběžku Xiaomi.

Na noPedals.cz se zaměřujeme na vylepšení a prodej příslušenství pro elektro koloběžky Xiaomi a Ninebot a právě sedátko na koloběžku je oblíbeným vylepšením.

Jak sedátko na elektrickou koloběžku přimontovat?

Rozhodli jste se, že si sedátko na koloběžku pořídíte? Skvělé. Zároveň vás ujistíme, že montáž sedátka není vůbec náročná a zvládne to opravdu každý. Samotná instalace sedátka trvá zhruba 3 minuty a nejsou k ní potřeba žádné speciální nástroje. Vystačíte si s imbusovým klíčem či stranovým klíčem. Pokud máte např. univerzální multifunkční nářadí, máte téměř hotovo 🙂

Montáž sedátka na elektrokoloběžku pomocí šroubů.

Proč sedátko vůbec používat?

Sedátko na elektrickou koloběžku budete jistě používat zejména v případě, kdy plánujete jezdit delší trasy. Pokud máte přimontované sedátko, je to prostě na dlouhých tratích pohodlné. Sednete si, jedete a kocháte se krajinou. Navíc je sedátko pohodlné, vyrobené z kvalitního pěnového a prodyšného materiálu, takže pěkně eliminuje vibrace nárazy při jízdě.

Prodyšné sedátko na elektrokoloběžku
Prodyšné sedátko na elektro koloběžku.

Vše nastavitelné

Sedátka na koloběžku jsou samozřejmě vyrobaena tak, aby uspokojila všechny uživatele. Ať už vysoké či nízké řidiče, lehčí nebo těžší. Je to podobné jako u běžného kola. Sedátko lze jednoduše výškově nastavit, takže se ideálně přizpůsobí vaší výšce. Hned pod sedátkem je navíc, podobně jako třeba u jízdního kola, šroub, kterým lze štelovat i to, jak má být sedátko nakloněno (dopředu či dozadu). Díky pojistnému šroubu lze také nastavit otočení sedadla do strany. Přizpůsobíte si jej tedy tak, jak vám to vyhovuje.

Nastavitelné sedátko na elektro koloběžku Xiaomi a Ninebot.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá soubory cookies, abychom vám nabídl lepší zážitek. Používáním této webové stránky souhlasíte s naším používáním cookies.